Hva er micro Velvet?

Begrepet "fløyelsmyk" betyr myk, og det tar sin betydning fra stoffet som har samme navn: fløyel.Det myke, glatte stoffet symboliserer luksus, med sin glatte lur og skinnende utseende.Velvet har vært en fast del av motedesign og hjemmeinnredning i årevis, og dens eksklusive følelse og utseende gjør det til et ideelt tekstil for høy design.

Fløyel er en myk, luksuriøst stoff som er preget av en tett haug med jevnt kuttede fibre som har en jevn lur.Fløyel har en vakker drapering og et unikt mykt og skinnende utseende på grunn av egenskapene til de korte fibrene.

Fløyels stoffer populært for kveldsklær og kjoler til spesielle anledninger, da stoffet opprinnelig ble laget av silke.Bomull, lin, ull, mohair og syntetiske fibre kan også brukes til å lage fløyel, noe som gjør fløyel billigere og innlemmet i klær til daglig bruk.Fløyel er også et innslag i hjemmeinnredning, der det brukes som møbelstoff, gardiner, puter og mer.

Hva er forskjellen mellom Velvet, Velveteen og Velour?

Fløyel, fløyel og velur er alle myke, drapere stoffer, men de er forskjellige når det gjelder veving og sammensetning.

● Velour er et strikket stoff laget av bomull og polyester som minner om fløyel.Den har mer stretch enn fløyel og er flott for danse- og sportsklær, spesielt trikoter og treningsdresser.

● Velveteen haug er mye kortere haug enn fløyels haug, og i stedet for å lage haugen fra de vertikale varptrådene, kommer velveteens haug fra de horisontale vefttrådene.Velveteen er tyngre og har mindre glans og drapering enn fløyel, som er mykere og jevnere.

klær 2
KS Korea fløyel1

Innleggstid: 30. november 2022